İddaya göre  Kartal Hürriyet Mahallesi’nde bulunan bir sağlık ocağında Nisan ayında, A.D. isimli doktor ile hasta yakını Fatih B. arasında birbirlerine hakaret etmeleri sebebiyle tartışma yaşandı.

Hasta yakını uzun süre doktorun üzerine yürüdü. Doktor ellerini kaldırarak hasta yakınından uzaklaşmasını istedi. Tartışmanın daha da büyümesiyle hasta yakını doktora yumruk attı. Bunun üzerine doktor da hasta yakınına yumruklarla karşılık verdi. Sağlık ocağındaki diğer kişilerin araya girmesiyle kavga son buldu. Kavgaya karışan taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Hasta yakını Fatih B., “Doktorun eşine edepsiz dediğini bunun üzerien tartışmanın başladıını ifaede erderken yaşanan olay ile ilgili olarak doktor ise konuyla ilgili bilgi almak isteyen gazetecilere açıklama yapmayacağını söyledi. Kavga anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi.Hasta yakını Fatih B.,Sağlık ocağından 500 metre uzaklaştırma kararı aldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “8 Ekim’de sosyal medyaya yansıyan Hürriyet Aile Sağlığı Merkezi hekimi ile aile sağlığı merkezinde tedavi olmaya gelen hastanın münakaşası hakkında, konunun aydınlatılması açısından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim