FOX TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor'un tanıtım fragmanları heyecana neden oldu. Diziyi merak edenler yayın tarihinin açıklanmasını bekliyor. Peki Mucize Doktor ne zaman ekranlarda olacak?

The Good Doctor adlı diziden uyarlananan FOX TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor, merak uyandırdı. Dizi severler, TV kanallarının yeni sezon açılışını beklerken, Muzice Doktor dizisinin fragmanalrı da yayınlandı. 2. fragmanı paylaşılan dizinin yayın tarihi de merak ediliyor. 

Mucize Doktor'un yayın tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin Eylül ayının ikinci ya da üçüncü haftasında Fox TV ekranlarında başlayacağı düşünülüyor.

MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSU

Otizmli bir doktorun Ali Vefa'nın hikayesini anlatan dizinin başrolünde Taner Ölmez yer alırken kadroda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Mucize Doktor dizisinin senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

Editör: TE Bilisim