Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş tarafından yapılan açıklama da Eyyübiye Eğitim Araştırma Hastanesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde görev değişikliklerinin olduğu bildirildi.

 Şanlıurfa Halk Sağlığı Başkanlığı görevine Harran Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Ana Bilim Dalı hocalarından Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Solmaz atandı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi’dne Başhekimliğe vekalet eden Dr. Eyüp Şelli’nin, bu göreve ataması asaleten yapıldı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Anestezi Bölüm Hocası Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya atandı.
Cratosslot font-size:20px; background-color:#ffffff" />
Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başkhekimliğine de Biyokimya Uzmanı Dr. M. Emin Düz'ün ataması gerçekleşti.

Şanlıurfa il sağlık müdürlügünde 30 yakın sözleşmeli yöneticinin değiştiği ifade ediliyor.

Atamalarla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş ‘’Şanlıurfa konum itibariyle önemli bir yerde. Her geçen gün gelişen ve hızla büyüyen modern bir ilimiz. Şu ana kadar hastanelerimizde görev yapan hastane idarecilerimize teşekkürlerimi iletirim. Yeni atanan başhekim ve yöneticilerin sağlık alanında bize fayda sağlayacak özverili çalışmalarından dolayı mutluluk duyuyorum. Şanlıurfa’da yaşayan insanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemli. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım Şanlıurfa’da sağlık hizmetlerinde güzel işler yapmak istiyoruz. Halkımıza sağlık alanında en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Şanlıurfa halkı hizmetin en iyisine layıktır." dedi.

Editör: TE Bilisim