Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Pazartesi günü kaybolan ve dün deniz kıyısında cesedi bulunan 55 yaşındaki hastane vazifelisi Murat Aydemir son seyahatine uğurlandı.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kestaneci Mahallesinde ikamet eden ve argümana nazaran Pazartesi günü kayıplara karışan Murat Aydemir (55) için ailesi kayıp ihbarında bulundu. Emniyet yetkililerine bilgi veren aile 4 gün boyunca haber bekledi. Dün ilçeye bağlı Uzunkum Caddesi’nde etraftaki vatandaşlar tarafından deniz kıyısında erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından cenaze ceset torbasına alınarak inceleme yapılması üzerine Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

4 gündür kayıp olan Murat Aydemir’in ailesi teşhis üzerine morga geldi. Murat Aydemir’in eşi Melek Aydemir ve yakınları cesedi teşhis ederek, cesedin hastane çalışanı Murat Aydemir’e ilişkin olduğu belirlendi. Aydemir’in cansız vücudunu gören aile bireyleri hudut krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Hastanede merasim düzenlendi

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde paklık vazifelisi olarak çalışan Murat Aydemir için hastane önünde merasim düzenlendi. Merasime, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Lideri Av. Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi çalışanı ve Murat Aydemir’in ailesi katıldı.

Aydemir’in cenazesi daha sonra Kestaneci Mahallesi Camii önüne getirildi. Burada alınan helallik sonrası cenaze namazı kılındı. Son seyahatine uğurlanan Murat Aydemir, Kestaneci Mahallesi mezarlığında toprağa verildi

Editör: TE Bilisim