Özel hastanelerde herhangi bir fark ücreti ödemeden yüksek kalitede sağlık hizmeti almayı sağlayan tamamlayıcı sağlık sigortası ayakta ve yatarak tedaviyi kapsar. Teminat detayları kişiden kişiye farklılık gösterir. Hizmetten yararlanabilmeniz için gideceğiniz hastanenin SGK ile anlaşmasının bulunması gerekir. Muayene olmak istediğinizde arada çıkan fark ücreti sigorta tarafından karşılanacaktır. Doğum sigortası ya da bilinen şekli ile doğum teminatı tamamlayıcı sağlık sigortası içerisinde ayrı olarak yer alır. Teminatlara uygun şekilde kullanacağınız sigorta ayakta ve yatarak tedavilerinin, doğum masraflarının güvencesidir. Kişiye özel iki can hamilelik sigortası da yapılır. Hamilelik öncesinde ya da sırasında başvurabileceğiniz bu sigorta için herhangi bir bekleme süresine ihtiyacınız olmayacaktır. Bu yönüyle farklılık gösteren sigorta hamileliğin son ayında bile özel hastanede sağlık desteği almayı sağlar. Sigorta kapsamında SGK tarafından karşılanan ücretin dışında kalan fark ödemesi sigorta tarafından yapılır. Sigorta için anlaşmalı hastane ağının geniş olması hizmetten daha fazla kişinin faydalanabilmesini mümkün kılar. Tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında ayrıntılı bilgi almak için sayfayı ziyaret edin: https://www.demirsaglik.com.tr/saglik-sigortalari/tamamlayici-saglik-sigortasi

Hamileyken Sigorta Yapılır mı?

Genellikle hamilelik sigortası çeşitlerinin gebelik öncesinde yapılacağı ve belli bir bekleme süresinin olduğu düşünülür. Ancak yapılan düzenlemeler sayesinde hamileliğin 9. ayında bile sigorta yaptırabilirsiniz. Sigortanızı yaptırmak için 18 ile 45 yaş aralığında olmanız gerekir. Ayrıca SGK ya da Bağkur desteğinizin bulunması şartı aranır. Koşulları sağlayan herkes dilediği zaman sigorta talep edebilir.

Hamilelik sigortası ya da tamamlayıcı sağlık sigortası fark etmeksizin tüm ürünlerde kişiye özel teklifler sunulur. Herkesin sağlık durumu vs. aynı olmayacağından fiyat teklifinde tüm detaylar dikkate alınır. Eğer sizde kendiniz ya da sevdikleriniz için sigorta yaptırmak istiyorsanız hemen online fiyat teklifi formunu doldurarak ilk adımı atabilirsiniz.

Hamilelik Sigortası Teminatları Nelerdir?

SGK tarafından sunulan tüm avantajları bekleme süresi olmadan veren ve doğum teminatı ile birleştiren hamilelik sigortası için doğrudan Demir Sağlık avantajlarından yararlanabilirsiniz. Sigorta çeşitleri geniş olduğundan size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 1 yıllık süre için yaptıracağınız sigorta SGK ile anlaşması olan sağlık kuruluşlarında geçerli olacaktır. Sigorta temel olarak ayakta tedavi, yatarak tedavi ve doğum teminatını içerir. Teminatın ne kadar süre ile geçerli olacağı poliçe süresi ile sınırlandırılmıştır.

Dilerseniz isteğe bağlı olarak online doktor hizmeti, gebelik komplikasyonları, diyetisyen danışmanlık, diş tasarruf planı, psikolojik danışmanlık, göz paketi gibi ek teminatlardan faydalanabilirsiniz. Bu teminatlar genel poliçe bedelinin artmasına neden olacak ve prim tutarını ödediğinizde poliçeniz aktif hale gelecektir. Hamilelik sigortası hakkında daha fazla bilgi alın: https://www.demirsaglik.com.tr/saglik-sigortalari/iki-can-hamilelik-sigortasi

Editör: TE Bilisim