Önce Abdulkadir Yüksel, şimdi de diğer kamu hastaneleri 

  Gaziantep'te yaşanan son hırsızlık olayları pes dedirtti. Kentte son zamanlarda hastanelere dadanan hırsızların Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'nden sonraki hedefi ise 25 Aralık Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi oldu. 

   Su musluklarını bile çaldılar, binlerce liralık zarara yol açtılar

   Geçtiğimiz günlerde Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'nin MR cihazı soğutma ünitesini çalan hırsızlar, bu sefer de Şehitkamil Devlet Hastanesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi lavabolarındaki her birinin değeri 250 lira olan toplam 50 civarında musluk ile su bataryalarını çaldı. 

  Vatandaşlar ile hastane çalışanları yetkililerden yardım istedi

  Yaşanan hırsızlık olaylarına isyan eden ve bu kadar da olmaz diyen vatandaşlar ile hastane çalışanları, hırsızlık olaylarına çözüm bulunmasını istedi. Hastanelere bile dadanan ve hastalar ile hasta yakını vatandaşları mağdur eden hırsızların yakalanmasını isteyen duyarlı vatandaşlar emniyet ekiplerinden soruna çözüm bulmaasını talep etti. 

  Hastane çalışanları tedirgin, personel kamufle olarak nöbet tutmaya başladı

  Hırsızlık olayları nedeniyle üç hastanede çalışan binlerce sağlık çalışanı korku ve panik yaşarken, hırsızlık olaylarının önüne geçmek isteyen personeller ise hasta ve hasta yakını gibi davranarak lavabo çevrelerinde nöbet tutmaya başladı. Bu sayede hırsızlık olaylarını önlemeye çalışan hastane yönetimleri ile personeller olayların kısa zamanda aydınlatılması çağrısında bulundu.(Olay Medya)

Editör: TE Bilisim