Hafta başı sağlık müdürlüğü kulislerine önemli bir iddia düştü. İddialara göre İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney görevden alındı. Ergüney’in yerine Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır’ın atanacağı öne sürüldü. Müdürlük yetkililerinden alınan resmi olmayan bilgiye göre Ergüney halen görevinin başında.

Görevden alınma iddialarından haberdar olduklarını ifade eden müdürlük yetkilileri Şenol Ergüney’in hafta başından bu yana Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti. Kimi kulis bilgilerine göre İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney geçtiğimiz hafta görevden alındı.

Kimi kulis bilgilerine göre ise İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev değişikliği en geç ay sonuna kadar tebliğ edilecek. Ergüney görevden alındıktan sonra yerine Adem Çakır’ın geçeceği, Adem Çakır’ın yerine ise Kocaeli Devlet Hastanesi eski başhekimi Ömer Dağ’ın atacağını konuşuluyor. İddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli’deki hastane çalışanları hemen her köşede bu iddiaları dillendiriyor. Gerekli değişiklikler yapılacak mı, görevden alma iddialarıyla ilgili resmi bir açıklama yapılacak mı merak konusu.

Kocaeli Barış Gazetesihttps://www.kocaelibarisgazetesi.com/guncel/il-saglik-mudurunun-gorevden-alindigi-iddia-ediliyor-2-h113128.html

Kocaeli Barış Gazetesi

Editör: TE Bilisim