Sitemizde olmayan özel haberler sosyal medya hesaplarımızda !

Personel Sağlık NET'i İnstagramda Takip Etmek İçin Tıklayın

Personel Sağlık NET'i Facebookta Takip Etmek İçin Tıklayın 

Personel Sağlık NET'i Twitter'dan Takip Etmek İçin Tıklayın

Gazeteci Fatih Portakal, doğalgaz zamlarını hükümetin yapmadığını savunan Burhan Kuzu'ya Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Doğalgazda, bir ayda yapılan ikinci zamla birlikte toplamda yüzde 30 fiyat artışı yaşanırken, AKP kurucusu, TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı, Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, "Türkiye,iç ve dış tehditlerin yanı sıra ekonomik tehditlerle de karşı karşıya. Doğalgaz zammını yapan hükümet değil, BOTAŞ’tır. AK Parti olarak, Türkiye’nin en ücra köşesine doğalgaz getirerek, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırdık'' açıklamasıyla zammın hükümet tarafından yapılmadığını savunmuştu.
Gazeteci Fatih Portakal da Burhan Kuzu'nun paylaşımına tepki göstererek "Bir emekli olup kenara çekilseniz ne güzel olur. Paylaşımlarınızdan kitap bile yaparsınız. Nasıl olur?" yanıtını verdi.

PORTAKAL: YOK SAYIN HOCAM ABARTMAYIN

Portakal'ın sözlerine yanıt veren Kuzu bu kez, ''Fatih, Emekli olurum ama çok ararsınız.Bu ülkenin Hükümet Sistemini değiştiren adam olarak tarihe geçtim çok şükür.Ülkenin benim gibi makul insanlara ihtiyacı var.İnanki sizin gibilere kalırsa durum vahim demektir.Ülkem için bizim sağlığımıza dua edin.Yoksa çok ararsınız!!'' ifadelerini kullandı.

Portakal da Kuzu'nun paylaşımına ''Yok sayin hocam abartmayın. Siz, olarak nitelendirdiğiniz bizler de fena insanlar değilizdir. Hatta tanısanız seversiniz de.'' şeklinde yanıt verdi.

Burhan Kuzu'nun doğalgaz zamlarından sorumlu tuttuğu Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi'nin (BOTAŞ) bağlı olduğu Varlık Fonu’nun başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bulunuyor.

fatih portakal✔@fatihportakal

Yok sayin hocam abartmayın. Siz, olarak nitelendirdiğiniz bizler de fena insanlar değilizdir. Hatta tanısanız seversiniz de. https://twitter.com/burhankuzu/status/1168168400893468675 …

Prof Dr Burhan Kuzu✔@BurhanKuzu

@fatihportakal adlı kullanıcıya yanıt olarak

Fatih, Emekli olurum ama çok ararsınız.Bu ülkenin Hükümet Sistemini değiştiren adam olarak tarihe geçtim çok şükür.Ülkenin benim gibi makul insanlara ihtiyacı var.İnanki sizin gibilere kalırsa durum vahim demektir.Ülkem için bizim sağlığımıza dua edin.Yoksa çok ararsınız!!

Editör: TE Bilisim